Kad igraju Ruf i Čadli – igra i Anderleht!

Stefan Cvetković
FOTO: Twitter/rscanderlecht

11/19 golova delo su Kemara Rufa i Nasera Čadlija. Englez je postigao pet, Belgijanac šest golova, tako da je veoma jasno koliko su njih dvojica bitna ekipi. Anderleht je napravio potez leta njihovim potpisivanjem.

https://www.youtube.com/channel/UCAnT6GwCcd5_qfx42WkIFxQ

Tim iz Brisela večeras je zahvaljujući njima došao do nove pobede, produžio seriju na sedam utakmica bez poraza i nastavio sa penjanjem na tabeli Jupiler lige. Večeras na teškom gostovanju Zulte Varegemu ostvarena je teška pobeda sa 1:2.

Gosti su došli do prednosti u 4. minutu. Kemar Ruf pronalazi Nasera Čedlija koji izazi sam ispred golmana i hladnokrvno rešava situaciju za 0:1.

Anderleht je nakon toga ima kontrolu nad utakmicom, a umalo nije prosuo dva boda kao pre dve nedelje protiv Genta.

Igrao se 76. minut kada su igrači Zultea iskoristili veliki poklon gostiju i došli do izjednačenja. Peter Žulj koji je ušao samo tri minuta ranije, gubi loptu na 20 metara od svog gola i omogućava Larinu da izađe sam pred golmanom Krombrižom što ovaj koristi i donosi izjednačenje.  Austrijanac je uspeo da se iskupi za kiks i samo šest minuta kasnije asistira Kemaru Rufu koji kao na malom fudbalu vara golmana Zultea i ubacuje loptu u praznu mrežu za 1:2 u 82. minutu.

Anderleht se sa ova tri boda probio do 10. mesta i posle reprezentativne pauze dočekuje Kortrajk.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: Twitter/rscanderlecht

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još