"Ubeđen sam da bi pobedili da sam postigao gol…"

Marko Đinđić
Foto: StarSport

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov i dalje ne može da prežali propuštenu priliku na meču sa Totenhemom.

Dvostruki strelac protiv Liverpula nije uspeo ponovo da zablista šestog novembra, pa i dalje žali za propuštenom prilikom i zicerom pri rezultatu 0:0, kada je usamljen sa penala šutirao u donji desni ugao, ali mu je Gazaniga odbranio.

Ne znam šta sada reći posle svega… Želeo sam najbolje, hteo sam da dam gol. Mnogo mi je žao što nisam zatresao mrežu Totenhema. Ko zna kako bi se utakmica završila da sam pogodio. Za tako nešto bilo je potrebno da našeg protivnika ne ide, da ih neće, a njih je juče baš išlo i sve ih je htelo. Skoro svaku šansu pretvorili su u gol. Verovatno, da sam ja pogodio u tom trenutku, ishod bi bio drugačiji. Štaviše, ubeđen sam.

https://admiralbet.rs/app/sport?competitionId=1-1-1&event=352635

U intervjuu za Kurir, Pavkov je pričao i o povredi koju je zadobio.

Dobro sam, distorzija zgloba je u pitanju. Ovi pregledi dosad kažu da ništa nije puklo, na svu sreću. Bol postoji, ali mi je bolje. Još samo da odradim magnetnu rezonancu, da vidimo pravo stanje stvari, pa da znam šta mi je činiti i kako se lečiti.

Zvezdu očekuje borba za evropsko proleće sa Olimpijakosom.

Sve je u našim rukama. Imamo utakmicu protiv Bajerna da odigramo kod kuće. Videli smo da protiv bilo koga možemo da igramo na Marakani. Ali još su te utakmice daleko. I ona protiv Bajerna i ona u Atini s Olimpijakosom.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još