Milojević: Biće veoma teško protiv lokal-patriotske ekipe – napravićemo spektakl

Marko Đinđić
Foto: StarSport

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, na konferenciji za novinare pred meč sa Javorom u Ivanjici rekao je da njegovu ekipu očekuje težak posao.

Očekuje nas veoma teška utakmica. Dolazimo u goste ekipi koja igra sjajno u poslednje vreme. Borbeni su, čvrsti i igraju vrlo strpljivo. Napravili su dobre rezultate i pokazuju da imaju odličan karakter. Pohvalio bih i stručni štab Javora koji radi sjajan posao. Oni su lokal-patriotska ekipa i takva im je i publika. To je klub u kom sam napravio prve seniorske korake kao trener i zahvalan sam im na pruženoj prilici. Imaćemo vrlo težak zadatak. Želim da bude sjajna utakmica, da sve prođe u najboljem redu i da napravimo spektakl u Ivanjici. 

Crvena zvezda trenutno ima 20 bodova više od Javora – crveno-beli su prvoplasirani sa 39, dok je Javor sa 19 na devetoj poziciji.

https://admiralbet.rs/app/sport?competitionId=1-1-1&event=352670

Pred utakmicu u nedelju od 14:30, Milojević ima problema i sa igračkim kadrom.

Pojedini igrači su pod znakom pitanja posle utakmice sa Totenhemom. Videli ste da smo taj duel završili sa devet igrača. Za ovaj susret mi trebaju zdravi igrači koji mogu da iznesu intenzitet koji neće biti lak. Čeka nas težak raspored i moramo da vodimo računa o zdravlju igrača.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još