Milošević zatvorio priču o Junajtedu, a otvorio o aerodromu

Nikola Bulatović
FOTO: StarSport

Trener Partizana pokušao je da stavi tačku na priče o Mančester Junajtedu, ali su novinari insistirali na nekim odgovorima u vezi sa utakmicom četvrtog kola Lige Evrope.

Milošević je konstatovao da se njegova ekipa trudila, ali nije mogla više. Potom je bilo reči o nečemu što nema mnogo veze sa fudbalom, a tiče se aerodroma  u Beogradu:

Zaista razmišljam o raznim stvarima. Kada igrači posle teškog pražnjenja moraju celu noć da provedu na aerodromu to je dupli umor, i ako se u mesec i po dana dva puta desi da aerodrom Beograd nama ne dozvoli da sletimo u normalno vreme, onda mogu da pomislim da to neko radi s namerom. Ako to rade, neka im je na čast. U skladu s tim, čeka nas sutra još jedno mučenje, fizičko mučenje, pre svega, jer smo u teškom fizičkom stanju. Koliko ćemo uspeti da oporavimo ekipu ne znam, ali ćemo morati da nađemo snagu.

18.30 Bajern Minhen – Borusija Dortmund 1&2-5 (2,07)
18.30 Bajern Minhen – Borusija Dortmund Levandovski ST (1,50)

Bilo je, potom, reči o narednom superligaškom izazovu i meč sa Inđijom:

Dobro je da se ova priča sa Mančesterom završila, jedva sam čekao da se sve završi iz psiholoških razloga, da izbrišemo iz glava te utakmice i da možemo da se posvetimo onome sto nam je mnogo bitnije, a to je Superliga. To je ekipa koja ne odustaje do poslednjeg minuta i ako želimo dobar rezultat moramo da imamo ozbiljan pristup.

Utakmica Partizan – Inđija igra se u nedelju u Humskoj sa početkom od 16.30.

https://admiralbet.rs/app/sport?competitionId=1-1-1&event=352670

FOTO: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još