Partizan menja strategiju

Nikola Bulatović
Foto: StarSport

Prethodnih godina fudbaleri Partizana su pripreme za prolećni deo sezone odrađivali na Kipru ili u Turskoj. Od ove godine, po svemu sudeći, destinacija će biti Katar, piše "Sportski žurnal".

Uprava kluba i trener Savo Milošević odlučili su da naprave ovu promenu, piše list, i u februaru 2020. godine otići će u Katar gde će imati nekoliko jakih provera.

Tačan termin biće određen naknadno, a pretpostavlja se da bi on mogao da zavisi i od eventualnog učešća Partizana u evropskim utakmicama u februaru.

Partizan u nedelju dočekuje Inđiju. Posle reprezentativne pauze crno-bele očekuje duel sa Javorom, a onda i ključni meč za plasman u narednu fazu Lige Evrope protiv AZ Alkmara.

Trener Savo Milošević izjavio je u petak da će ekipa pokušati da napravi dobar rezultat.

Sa AZ Alkmarom smo se izmerili i oni su evidentno fantastična ekipa, to sad svi znaju, ali su šanse realnije. Daćemo sve od sebe u te dve utakmice, da probamo da osvojimo šest bodova i vidimo da li će to biti dovoljno. Ono što je za nas još bitnije jeste liga u kojoj smo mogli daleko bolje. Kad sve saberem, što se tiče Lige Evrope od juna, kroz šta smo sve prošli i gde smo sada, mogu samo da budem zadovoljan. Ali Superliga mora biti bolja. Barem smo završili sa Mančesterom, pa sad možemo da se okrenemo realnijim stvarima za nas.

https://admiralbet.rs/app/sport?competitionId=1-1-1&event=352655

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još