Teksansi naneli drugi poraz u sezoni Patriotama

Stefan Cvetković
FOTO: Wesley Hitt/Getty Images

Nju Ingland Pajtriotsi upisali su drugi poraz u NFL ligi. Posle Baltimora, od aktuelnog šampiona bio je bolji Hjuston sa 28:22.

Na večerašnjem meču odbrana Patriota je potpuno zakazala, kao i napad. Brejdi nije bio na svom uobičajnom nivou i Hjuston je to lako kaznio.

Patriote su povele fild golom Kaja Forbata, ali do kraja prve četvrtine Brejdi basa presečen pas iz koga Hjuston dolazi do tačdauna i preokreta. Hjuston je u drugom i trećoj deonici poentirao još dva puta za veliko vođstvo od 21:3, a Nju Ingland je do svog prvog tačdauna došao tek u finišu trećeg perioda.

→TIKET DANA←

 

Dešon Votson kruniše odličnu partiju tačdaunom na startu poslednjeg perioda. Šampion je uspeo da smanji sa dva tačdauna na 28:22, ali je bilo prekasno za povratak u meč.

Dešon Votson kompletirao je 18/25 dodavanja za 234 jarde i tri bačena tačdauna. Tri puta je bio oboren. Deandre Hopkins je uhvatio pet pasova za 64 jarde, Keni Stils tri za 64 i jedan tačdaun. Tom Brejdi bacio je uspešno 24 od 47 pasova za 326 jarde i tri tačdauna. Tri puta je bio oboren i imao jedan presečen pas.

Džejms Vajt je trčanjem osvojio 79 jardi, Soni Mišel 45. Julijan Edelman je uhvatio šest pasova za 106 jardi i jedan tačdaun. Džejms Vajt osam za 98 jardi i dva tačdauna.

Nju Ingland posle ovog poraza ima skor 10-2, Hjuston 8-4.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: Wesley Hitt/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još