Voždovac oštećen protiv Crvene zvezde

Marko Đinđić
Foto: StarSport

Doskorašnji član Sudijske komisije FSS Igor Radojičič analizirao je sporne sudijske odluke na mečevima Crvena zvezda – Voždovac i Mačva – Partizan i zaključio je da su ekipe protiv večitih rivala oštećene.

Za TV Arena sport Radojičić je rekao da je pri rezultatu 0:0 poništen regularan gol "Zmajeva", kao da je i gol Marka Marina postignut iz ofsajda.

Kod pogotka Voždovca sudija je svirao prekršaj, ali nije bio. Igrač gostiju je skočio visoko, dok Rodić nije ni skočio. Sudija je procenio da je to prekršaj, ali prekršaja nije bilo. I kada pogledmao evropske utakmice, u takvim situacijama nema prekršaja.

Ovde imamo dve situacije – u prvoj Tomane nije u ofsajd položaju, u drugoj je Marin bio za pola tela u nedozvoljenoj situaciji. Bio je ofsajd, ne možemo da kažemo ništa drugačije. Ovo je situacija koju samo može VAR da reši, možda je u pitanju 20-30 centimetara.

Mačva je takođe oštećena protiv Partizana.

Dosuđena su dva nepostojeća ofsajda.

U prvoj situaciji se vidi da je igrač Partizana najbliži svoj golu, tako da nema ofsajda. U drugoj situaciji mi se čini da je u pitanju isti igrač Partizana koji je zaostao. Sudija je bio loše postavljen, metar ispred linije pretposlednjeg igrača odbrane i to je dovelo do greške.

https://admiralbet.rs/app/sport?competitionId=1-1-1&event=386412

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još