Savo otvoreno o svemu: O Markecu, Rajkoviću, pripremama, pojačanjima…

Milovan Longinov
Savo posle Lučana Foto: StarSport

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da tokom pripremnih utakmica akcenat neće biti na rezultatu, ali da su mnoge stvari u ekipi već sada jasne.

Ne pridajem veliki značaj prijateljskim utakmicama, pogotovo ne rezultatu. Nama su bitnije neke druge stvari, zaista me ne zanima rezultat. Prve dve ili tri utakmice nećemo definisati startnih 11, mada se kod nas dosta stvari već zna. Biće podeljena minutaža i neće se donositi odluka u prvoj utakmici.

Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama u Beleku, a Milošević je objasnio i na čemu njegov tim sada mora raditi.

Mi jesmo dovođenjem određenih igrača ubrzali našu igru, ali ima niz parametara koje moramo još da ubrzamo, kao što su reakcije i donošenje odluka u igri. Da bismo sve to popravili, moramo imati snagu koja je dovoljna da podrži sve ovo što ćemo raditi.

Partizan je zainteresovan za dovođenje srpskog igrača Slobodana Rajkovića, a Milošević je rekao da će narednih dana imati nove informacije o eventualnom transferu.

Očekujem vrlo brzo neke novosti, ne samo za Rajkovića, već i za neke druge igrače, pričamo o samo nekoliko dana. Rajković i njegov kvalitet, igrački i ljudski, apsolutno odgovaraju Partizanu i ako budemo mogli da ga dovedemo, onda ćemo to uraditi. Ja sam siguran da će nam, ako dođe, doneti dodatni kvalitet u svakom smislu.

Lazar Marković je već neko vreme povređen, a Milošević u februaru očekuje njegov povratak.

Njegov voljni momenat nije bio problem od kada je došao. Možda je povreda zato i usledila, jer je njegova volja bila jača od trenutnih mogućnosti. Ono što je dogovor je da bude u specijalnom režimu rada jer ne želimo bilo kakva negativna iznenađenja. Kontrole će se raditi na svakih deset dana, kako bismo bili u potpunosti upućeni u njegovo stanje. Uradićemo sve što je neophodno da ga zaštitimo. Nadam se da ćemo u februar ući s njim i da će biti 100 odsto spreman.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još