Partizan ide u Katar – Savo poveo i Cucina

Marko Đinđić
Foto: fkpartizan.rs

Partizan je završio pripreme u Turskoj i sada kreće u Katar.

Odigrali su tri pripremne utakmice, na kojima su pobedili Vitorul minimalnim rezultatom i Ružomberok sa 2:1, dok su protiv poljske Krakovije odigrali nerešeno (1:1).

Crno-beli će poslednji deo priprema pred početak drugog dela sezone odraditi u Kataru, gde ih od prvog do devetog februara očekuje učešće na Premijer Kupu, zajedno sa tri ruska tima. Igraće protiv Rostova, Lokomotive iz Moskve i Spartaka iz Moskve.

Savo Milošević poveo je 25 igrača na pripreme, a među njima se našao i mladi Luka Cucin, koji je proveo polusezonu na pozajmici u Inđiji. Milošević će mu dati šansu da se izbori za mesto u ekipi.

Igrači koje je Savo poveo u Katar:

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Nemanja Miletić, Luka Cucin, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Strahinja Pavlović, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Bibras Natho, Sejduba Suma, Aleksandar Lutovac, Zoran Tošić, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Nikola Lakčević, Lazar Marković, Đorđe Ivanović, Takuma Asano, Bojan Matić, Umar Sadik.

Foto: fkpartizan.rs

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još