Impressum

Milovan Longinov

Milovan Longinov – glavni i odgovorni urednik

Diplomirani novinar na papiru, sportski u duši, još pre bilo kakvog školovanja. Rođen 1987. godine, osnovne studije završio na Odseku za medijske studije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Ali, kada bi mu izbrisali fudbal iz glave, tu bi mesta bilo barem za četiri fakulteta (Dr Nele Karajlić, prim.aut.)

Sportskim novinarstvom, uglavnom internetskim, bavi se od 2008. godine. Urednik i osnivač portala Kapiten.rs, kasnije uređivao i HotSport.rs, a donedavno i član redakcije portala Sportske.net. Realnost mu je da svaki dan piše o fudbalu, a san da jednog dana stigne biciklom do Barselone i zagrli Ronaldinja.

nemanja-djordjevic

Nemanja Đorđević – autor

Kulinarski tehničar zarobljen u telu sportskog novinara. Rođen 1988. godine, diplomirao komunikologiju na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu.

Novinarstvom počeo da se bavi na “proigravanje” Miloša Šaranovića, glavnog i odgovornog urednika sportske redakcije B92, gde provodi narednih osam godina.

Jedini novinar sa ovih prostora koji je intervjuisao Dijega Armanda Maradonu, po mnogima najboljeg fudbalera svih vremena, i novinar koji je tekstom "naterao" Nemanju Vidića da progovori za srpske medije.

Marko Đinđić

Marko Đinđić – autor

Rođen 1994. godine u Beogradu. Veliki poznavalac i ljubitelj kotrljanja bubamare po travnatim površinama, škripe patika po parketu i odskakanja loptice od beton, šljaku i travu. Osnivač i uređivač Fejsbuk stranice (bloga) "Neodgovorno se kladimo" , mesta na kojem skreće ljudima pažnju na aktuelna sportska dešavanja kroz određenu dozu humora (18+).

Takođe pisao autorske tekstove na nekoliko drugih stranica na društvenim mrežama i internet portalima. Uvek otvoren za kritiku i sukob mišljenja.

Stefan Cvetković

Stefan Cvetković – autor

Rođen 1990. u Zaječaru, veliki poznavalac i ljubitelj sporta, posebno fudbala. Doktor za engleski fudbal, konkretno za niže engleske lige. Piše za portal Engleski fudbal, a njegove članke Bi-bi-si bi platio suvim zlatom, kakav je znalac od Karlajla na severu, do Jeovila na jugu.

nikola-bulatovic

Nikola Bulatović – autor

Rođen 21.05.1986. u Vrbasu. Najveći deo života proveo u maloj sredini (selo Kruščić u opštini Kula) maštajući da jednog dana postanem sportski novinar. Posle gimnazije završio filozofski fakultet u Novom Sadu, odsek za medijske studije. Što će reći – novinar. Ne radim nigde, a u slobodno uređujem emisiju na Tv Most, pišem članke i kolumne, glumim u pozorištu. U sportu se trudim da vidim i ono što se ne vidi. Često preterujem.

Posao saradnika na portalu MilllenniumSport vidim kao priliku da dam dimenziju onoj vrsti novinarstva koju sam oduvek zamišljao kao idealnu. Pošto ništa nije idealno naš posao i obaveza jeste da budemo odgovorni i profesionalni i da ističemo ono najbolje u njemu. Kako je sport najbolji deo i našeg društva obaveza je veća i lepša.