O NAMA

Millennium Bet

Club Admiral Millennium je sistem kladionica i casino klubova sa konceptom koji pruža potpun doživljaj vrhunskog sportskog klađenja u ambijentu sportskog bara i potpuni ugođaj elitnog kazina uz najbolje slot mašine i rulete.

Deo smo Novomatic grupacije, svetskog lidera u oblasti gejming tehnologija i industrije igara na sreću, što nam daje snagu i obavezu da uvek budemo ispred svih i u centar svih aktivnosti stavljamo naše igrače.

Snažno ulažemo u znanje i razvoj što kao rezultat ima konstantni niz inovacija i otvaranja novih klubova. Naš sopstveni razvojni tim vrhunskih inženjera informatike, stalna usavršavanja i korišćenje najsavremenijih tehnoloških rešenja, garancija su kontinuiteta u razvoju i zadovoljstva naših igrača.

Zato vas pozivamo da posetite naše klubove i da se uverite u vrhunski kvalitet našeg koncepta, doživljaj koji pruža naš ambijent i uživate u najmodernijim i najboljim slot mašinama u Srbiji, terminalima za klađenje kao potpunoj novini na našem tržištu, uz bonuse do 300%, a užitak naših klubova može biti sa vama uvek i svuda na www.millenniumbet.rs.

AdmiralBet Sport

Portal Millennium Sport osnovan je maja 2018. godine, na istim postulatima na kojima funkcioniše i Millennium Bet, a sa ciljem da sve korisnike usluga naših klubova i internet stranice za klađenje, kao i ljubitelje sporta uopšte, okupi na jednom mestu.

Uz želju da budemo u informisanju naših klijenata i svih ostalih zainteresovanih pravovremeni, brzi i uvek tačni, nudimo vam mogućnost da na jednom mestu od sada možete da dobijete sve potrebne informacije za uspešno klađenje, ali i više od toga.

Na našem portalu možete da čitate tipove dana, detaljne analize, ali i da se svakodnevno informišete o najvažnijim stvarima iz sveta sporta. Pored toga, kroz niz autorskih tekstova, nudimo vam i iskustvo drugačijeg sportskog novinarstva, koje za cilj ima da krajnjeg korisnika zabavi i njegova znanja o sportu i klađenju produbi i unapredi.

Članovi naše redakcije su iskusni sportski novinari, koji ležu i ustaju sa sportom, znaju sve o njemu i svoje znanje nesebično dele našim čitaocima i igračima na obostrano zadovoljstvo.